SPOGA+GAFA 2017 kertészeti szakkiállítás és vásár

Tisztelt MAKERT Tagok!

Minden, ami kert, ott lesz Kölnben.

Szeptember 3. és 5. között kerül megrendezésre a spoga+gafa 2017, kertészeti szakkiállítás és vásár. Színvonalas keretprogram, új tematikus kiállítás a vásár legérdekesebb termékeivel és kertészeti megoldásival, BBQ kültéri konyhák, nyövény trendek, akkus technológiák és az okos kertészet izgalmas világa várja a szaklátogtókat.

A vásárszervező Kolenmesse egy szaklátogatói csomagot állított össze az Ön számára, hogy a kölni látogatás erdeményesen és kellemesen teljen.

 • Ingyenes belépő a vásár minden napjára
 • Welcome Reception (inkl. tolmács)

A Koelnmesse képviselője személyesen köszönti a magyar delegációt.

 • Guided Tour a vásár területén (inkl. tolmács)

Ismerje meg az idei spoga+gafa legérdekesebb és legfontosabb részkiállításait, termékeit, kertészeti technológiáit.

 • spoga+gafa Business Lunch

Ezen a nemzetközi kapcsolatépítő rendezvényen a vásár kiállítóval találkozhat. Kellemes, nyugodt környezetben teheti fel kérdéseit és egy személyes eszmecsere során a rejlő lehetőségek is napvilágra kerülnek.

 • Gartencenter Tour Kölnben

Fedezze fel velünk egy buszos kirándulás során a környék legnagyobb és legpatinásabb kertészeti centrumait.

 • (Delegations) Matchmaking

Szívesen megszervezzük a találkozást az Ön cége, delegációja és más szervezetek között, így könnyedén találhat új üzleti partnerekre. Összehozzuk az Ön által megnevezett kiállítókkal, hogy a megfelelő kapcsolattartó névjegykártyájával a zsebében távozzon a spoga+gafa-ról.

 • Business Lounge (inkl. étel- és italfogyasztás)

Tartson egy kis szünetet a Business Lounge-ban, vagy használja ki az itt töltött időt az üzleti háló bővítésére.

 • IVG kerti parti

A spoga+gafa alkalmából az IVG (Industrieverband Garten e.V.) kerti partit szervez a saját standjánál, melyre szeretettel meghívjuk.

 • Gartencenter-nap és VDG Happy Hour

A Német Kertészeti Centrumok Szövetségével (Verband Deutscher Gartencenter e.V.) együttmüködésben az első vásárnapon (szept. 3.) kerül megrendezésre a Gartencenter-nap, melynek lezárásaként a VDG egy könnyed, zenés szakmai találkozót is szervezez.

 • Városnézés Kölnben

Ismerje meg a német nagyváros építészeti remekeit.

 • Vacsora egy kölni sörfőzdében

Legyen a vendégünk egy vacsorára a számtalan kölni sörfőzde egyikébe.

Az ingyenes belépőjegyért és a VIP Lounge kártyáért vegye fel velünk a kapcsolatot emailben a hartl@tema.de címen vagy telefonon a +49 241 88970-413 számon.

Örömmel segítünk Önnek az utazás megszervezésében és összeállítunk Önnek és delegácójának egy személyre szabott programot, hogy a kölni látogatás minél élménytelibb legyen.

Nagy örömünkre szolgálna, ha Önt is a spoga+gafa szaklátogatói között köszönthetnénk Kölnben. Biztosak vagyunk benne, hogy a nemzetközi spoga+gafa-n való részvételből cége csak profitálhat.

Kellemes és sikeres időtöltést kívánunk!

One Comment

 1. Pingback: Get your documents written perfectly

Vélemény, hozzászólás?