Bemutatkozás

Üdvözöljük Önt a Magyar Kertészeti Árudák (MAKERT) honlapján, amelyen az egyesület tevékenységéről tájékoztatjuk a látogatót.

Egyesületünk szakmai és érdekvédelmi céllal alakult 1996-ban.
170 tagunk dísznövény értékesítéssel foglalkozó kertészeti árudák, az ország minden részében.

Célunk elsősorban a tagjaink szakmai tájékoztatása, továbbképzése, illetve tevékenységünk megismertetése célközönségünkkel, a magyar vásárlókkal.
Azt az üzenetet szeretnénk eljuttatni illetve tudatosítani a lehetséges vásárlóinkban, hogy a magyar kertészeti árudákban barátságos, családias hangulat, jól képzett kollégáink várják, akik szakszerűen, gondosan bánnak a növényekkel, és szaktanáccsal is ellátják az érdeklődő vásárlókat. A magyar kertészeti árudákban garanciát vállalunk a nálunk vásárolt növények minőségéért, fajtaazonosságáért. Ha bármilyen gond lenne a vásárolt növényekkel, hozzánk bármikor visszatérhet, reklamációját szakszerűen kezeljük, gondját megoldjuk.
Árudáinkban minden szakmai kérdésben segítünk, ha kell, más kollégát ajánlunk, hogy vevőink maradéktalanul elégedettek legyenek árukínálatunkkal, szolgáltatásainkkal.

Elsősorban a hazai dísznövénytermesztőktől, faiskoláktól vásárolunk, ami azt is szavatolja, hogy a növények télállók, a hazai klímán biztosan megerednek, jól fejlődnek, örömöt okoznak a felhasználónál.

Nyilvános taglistánkról eljuthat az egyes tagok honlapjára, bizonyos tartalmakhoz azonban csak a tagjaink juthatnak hozzá – ha Ön a Makert tagja, regisztráljon most!

Makert tagságába történő belépéshez szükséges Jelentkezési lap