Partnerek

Egyesületünk fő partner cégei

Az Iván Kertészet, a Balaton déli partján, Balatonszemesen található meg. Három generációs kertészcsaládból létrehozott családi vállalkozásként, fő tevékenységünk a cserepes dísznövények termesztése, kis- és nagykereskedelme. Kertészetünkben kora tavasztól- késő őszig, széles szín- és fajtaválasztékban megtalálhatóak az évszakra jellemző cserepes virágok, mint például az árvácskák, egynyáriak, balkonnövények, muskátlik, évelők, krizantémok, díszfüvek. Emellett kitűnő minőségű fűszereket, zöldségpalántákat, cserepes balkonzöldségeket, és magas terméshozamú oltott zöldségeket is termesztünk. Telephelyünkön beszerezhetőek kiegészítőként a cserepek, balkonládák, virágföldek, szerves-és műtrágyák különböző kiszerelései is. Célunk a kiváló minőségű magyar termék előállítása, amely

vásárlóink otthonát, környezetét, életét is színesebbé teszi!

Cégünk már több mint 30 éve dinamikusan fejlődő szereplője a mezőgazdasági inputanyag piacnak. Főbb tevékenységeink növényvédő szerek, vetőmagvak, műtrágyák kis és nagykereskedelme, valamint ezen termékek csomagolása és vegyesiparcikk kereskedelem. Ismerjen meg bennünket!

Az anyavállalat az AGRO CS Rt. a tőzeg alapú virágföldek és egyéb termékek egyik legjelentősebb gyártója. Litvániában lévő saját tőzegbányákból állandó nyersanyag utánpótlással rendelkezik.
Vállalatunk 1999-es évtől kezdte meg az AGRO CS termékek forgalmazását a magyarországi piacon. Termékeink pozitív fogadtatásának és az értékesítési hálózat gyors bővülésének köszönhetően alakult meg 2000-ben a csehországi AGRO CS Rt. leányvállalata az AGRO CS HUNGARY Kft. A salgótarjáni székhelyű vállalat gyártási és logisztikai hátteréül a szlovákiai leányvállalat az AGRO CS Slovakia Rt. szolgál.
Az AGRO CS HUNGARY Kft. kínálata igazán széles: földkeverékek, tápoldatok, kristályos szerkezetű, szerves, és ásványi, valamint hosszú hatástartamú műtrágyák, dekorációs termékek, fűmagkeverékek és gyeptrágyák. HOBBY termékcsaládok: AGRO, FLORIA, NATURA, KRISTALON.
PROFI kínálatunk a kert- és parképítéshez, futball- és golfpályák megvalósításához, valamint zöldség- gomba- és dísznövény termesztőknek ajánl termékeket.
Napjainkra cégünk országos lefedettséggel rendelkező céggé nőtte ki magát.