Partnerek

Egyesületünk fő partner cégei

Vállalatunk 1999-es évtől kezdte meg az AGRO CS termékek forgalmazását a magyarországi piacon. Termékeink pozitív fogadtatásának és az értékesítési hálózat gyors bővülésének köszönhetően alakult meg 2000-ben a csehországi AGRO CS Rt. leányvállalata az AGRO CS HUNGARY Kft. A salgótarjáni székhelyű vállalat gyártási és logisztikai hátteréül a szlovákiai leányvállalat az AGRO CS Slovakia Rt. szolgál.
Az anyavállalat az AGRO CS Rt. a tőzeg alapú virágföldek és egyéb termékek egyik legjelentősebb gyártója. Litvániában lévő saját tőzegbányákból állandó nyersanyag utánpótlással rendelkezik.
Az AGRO CS HUNGARY Kft. kínálata igazán széles: földkeverékek, tápoldatok, kristályos szerkezetű, szerves, és ásványi, valamint hosszú hatástartamú műtrágyák, dekorációs termékek, fűmagkeverékek és gyeptrágyák. HOBBY termékcsaládok: AGRO, FLORIA, NATURA, KRISTALON.
PROFI kínálatunk a kert- és parképítéshez, futball- és golfpályák megvalósításához, valamint zöldség- gomba- és dísznövény termesztőknek ajánl termékeket.
Napjainkra cégünk országos lefedettséggel rendelkező céggé nőtte ki magát.

A VARING Kft 2005-ben alakult, azzal a céllal, hogy minőségi kertészeti szerszámokat adjunk azoknak az igényes vásárlóknak, akiknek fontos, hogy a munkájuk is jó minőségű legyen. Úgy gondoljuk, hogy csak jó szerszámmal lehet kifogástalan munkát végezni.

Termékeink jelentős részét saját,VARING márkanév alatt hozzuk forgalomba, melyeket részben itthon szerelünk össze, részben európai és ázsiai gyárakban gyártatjuk, folyamatos minőségi ellenőrzés mellett.

Ezen felül több európai márka forgalmazói vagyunk. Többek között Apollo, Arnetoli Motor, Cellfast, Prosperplast, Strend Pro stb.

2009-től a Spanyol BELLOTA szerszámgyár kizárólagos képviselői vagyunk Magyarországon és Romániában egyaránt.

2006-ban nyitottuk romániai irodánkat. Mind a két országban kereskedelmi képviselő hálózattal rendelkezünk.

Jelenleg a VARING termékek már több száz üzletben kaphatók Kelet-Európa szerte.

Kérem tekintse meg árucikkeinket a honlapunkon, melyhez jó böngészést kívánok.

Az Oázis Kertészet országszerte üzemeltet kertészeti áruházakat és kiemelt célja a hazai kertkultúra fejlesztése a szakma támogatása. A lakosságot kiszolgáló kertészeti áruházak mellett nagykereskedelmi tevékenységet is folytatunk, ezért is támogatjuk a Kiváló Áruda Pályázatot, ami a hazai árudák egyedülálló megmérettetése. A cégcsoporthoz tartozó nagykereskedelmi tevékenységek növénytartókat (kerámia kaspók, műanyag cserepek, agyagcserepek) és import faiskolai termékeket (fűszernövények, mediterrán növények, vágott fenyők) kínálnak viszonteladó kertészeti árudák, virágboltok számára.